Casete luminoase si litere volumetrice

Casetele luminoase și literele volumetrice sunt două tipuri de reclame vizuale utilizate în mod obișnuit în afaceri și publicitate.

Casetele luminoase sunt cutii de aluminiu sau plastic, cu o singură față sau dublă față din plexiglass sau material textil, care conțin iluminare LED și sunt montate pe clădiri sau pe stâlpi, fiind proiectate pentru a fi vizibile pe timp de noapte. Acestea pot fi personalizate cu diferite culori, dimensiuni și forme pentru a se potrivi cu imaginea corporativă a afacerii și pentru a atrage atenția clienților. De obicei, se utilizează o folie imprimată sau decupată pentru a afișa numele, logo-ul sau alte informații ale companiei.

Litere volumetrice

Literele volumetrice sunt litere tridimensionale, realizate din aluminiu, oțel inoxidabil sau plastic.

Efect publicitar

Literele volumetrice sunt utilizate pentru a crea un aspect sofisticat și de calitate în cadrul unui spațiu comercial și nu numai. De obicei, acestea sunt fixate pe perete cu șuruburi sau cu cleme, pentru a crea un efect de adâncime și textură.

Reclame luminoase

Acestea pot fi luminate sau neluminate și sunt, de asemenea, personalizabile în funcție de cerințele și cromatica afacerii.

Reclama cea mai bună

Atât casetele luminoase, cât și literele volumetrice sunt opțiuni eficiente pentru a face publicitate unei afaceri și pentru a atrage atenția clienților. Alegerea între cele două depinde de preferințele estetice ale proprietarului de afaceri și de locația în care acestea vor fi amplasate.

Plasă de schelă personalizată

Plasa de schelă, vine la o lățime de 3 metri cu o lungime de până la 50 de metri, având un grad de umbrire de 80%. Culoare albă, ce poate fi personalizată policrom.

Plasa de schelă personalizată poate fi adaptată la cerințele și specificațiile fiecărui proiect în parte. Astfel, dimensiunile și forma plasei de schelă pot fi ajustate în funcție de înălțimea și configurația clădirii sau structurii în construcție. Aceasta oferă flexibilitate și eficiență în timpul procesului de construcție.
Principalul avantaj al plasei de schelă personalizate constă în siguranța pe care o oferă lucrătorilor. Aceasta este proiectată pentru a preveni căderile și accidentele în timpul lucrului la înălțime. Plasa de schelă asigură o bază solidă pentru lucrători și echipamente, reducând riscul de alunecare și dezechilibrare.
În plus, plasa de schelă personalizată este ușor de montat și de demontat, ceea ce permite o instalare rapidă și eficientă. Materialele utilizate sunt rezistente și durabile, asigurând o viață lungă a plasei.

În concluzie, plasa de schelă personalizată reprezintă o soluție sigură, eficientă și adaptabilă pentru lucrările la înălțime.

Aceasta oferă o platformă de lucru robustă și securizată, protejând lucrătorii și facilitând procesul de construcție.
  • Tivuire perimetrală
  • Buzunare
  • Capse de prindere
  • Coaserea fâșiilor sau îmbinare