Tablouri personalizate pentru nevoile tale!

În noul trend de design interior, la World Wide Print realizăm printuri pe pânză sau canvas-uri personalizate.

Acestea pot să fie o modalitate inedită de a vă decora casa sau biroul, întrucât tehnologia ne permite producţia de tablouri personalizate, fotografii pe pânză, peisaje sau reproduceri după picturi celebre sau orice alte imagini, culori sau texte doriţi dumneavoastră. Textura acestora este cu adevărat deosebită, întrucât printul se realizează pe un material (canvas 100% bumbac) identic cu cel folosit de pictori pentru realizarea unui tablou. Suprafaţa este rezistenta la apă iar imprimarea se face folosind o imprimantă profesională foto UV.

Perfect dimensionat, realizat cu expertiză și livrat rapid.

Încadrare personalizată excepțională pentru fotografii, artă și multe altele în doar câteva clicuri.

Acest tip de canvas personalizat poate fi înrămat ca un tablou şi cu siguranţă este un cadou deosebit pentru o persoană dragă, sau pur şi simplu o modalitate de a realiza un design de interior original. decora interiorul camerelor dumneavoastră.

Preturile sunt calculate pentru câteva dimensiuni standard, dacă doriți printare pe pânză în alt tip de format sau dimensiune, nu ezitați să ne contactați.

Standarde înalte de Calitate

Oferim imprimeuri de pânză de înaltă calitate în diferite dimensiuni și stiluri.

Soluții Moderne

Mediul de lucru poate influența mult productivitatea, starea de bine a angajaților și motivația acestora. Crearea unei ambianțe plăcute e importantă, indiferent de dimensiunea companiei.

Gata de pus pe perete.

Probabil cel mai inspirat cadou.Ce știm noi cel mai bine este să te ajutăm să găsești cele mai inspirate poze pentru tablou , daca nu le ai tu cumva!

TAPET PRINTAT UV

Tapet personalizat cu imaginea ta

Fototapet decorativ personalizat la comanda. Fototapetul este printat la rezolutii mari iar printul este lavabil – rezistent la apa.
  • Imprimare tapet cu orice imagine
  • Imprimare se face cu cerneluri netoxice
  • Tapetul autocolant in trend ascendent
  • Adeziv pentru tapet inclus.
  • La cerere se poate face si lacurie selectiva
  • Imagini printate cu cerneluri UV
  • Personalizat la comanda cu orice design dorit de dvs.
  • Calitate garantata!